2 december 2015: Werkcontact Partnerprogramma

Lees hier meer over het nieuwe partnerprogramma van Werkcontact!

 

27 juni 2011: nieuwe website online
Vanaf 27 juni staat onze nieuwe website online. Her en der zal nog wat moeten worden geschoven met tekst, maar zelf zijn we tevreden over het resultaat.

11 april 2010: nieuw adres in Rotterdam.
Op 1 mei 2010 verhuist de locatie van Werkcontact in Capelle aan den IJssel naar de Wijnhaven 42 in Rotterdam. Onze nieuwe adresgegevens vindt u hier.
  
23 december 2009: Werkcontact wenst al haar relaties fijne feestdagen en een goed 2010.
Het kantoor van Werkcontact is tussen Kerst en Oud & Nieuw tussen 09.00 uur en 19.00 uur geopend.
 
20 april 2008: uitslag cliënttevredenheidsonderzoek bekend
Werkcontact heeft in 2008 opnieuw meegedaan aan een groot klanttevredenheidsonderzoek.
 
Op verschillende terreinen onderzocht een extern onafhankelijk onderzoeksbureau (Regioplan in opdracht van 'Blik op Werk') de klanttevredenheid van mensen met een reïntegratietraject. Werkcontact kreeg in dit onderzoek een eindcijfer van 8,7 van onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden eind juni 2008 gepubliceerd op de website van de stichting Blik op Werk.  
   
20 februari 2008: Werkcontact viert dit jaar haar 5-jarig jubileum.
Werkcontact bestaat dit jaar al weer 5 jaar. In die afgelopen 5 jaar zijn we er in geslaagd om de bestaande patronen in de reïntegratie- en outplacementbranche te doorbreken.
 
Met de focus op 40- en 50-plussers laat Werkcontact bedrijven en kandidaten zien, dat reïntegratie- en outplacementbureaus die met passie én enthousiasme hun vak uitoefenen, veel toegevoegde waarde bieden.
 

 
De plannen voor de toekomst?

Tot op heden richt Werkcontact zich voornamelijk op reïntegratie en outplacement. Voor 2008 gaat Werkcontact zich naast reïntegratie en outplacement, ook meer toeleggen op werving & selectie van 40- en 50 plussers.
 
De vraag naar 40- en 50-pussers stijgt zichtbaar, de economie trekt nog steeds aan en dit heeft direct effect op de arbeidsmarkt. Ook voor de komende jaren mag u dus nog veel van Werkcontact verwachten.
 
24 mei 2007: Werkcontact ruimschoots geslaagd voor UWV-audit.
Het UWV voert jaarlijks een audit uit ter controle van reïntegratiebedrijven.
Elk bedrijf dat trajecten voor UWV uitvoert moet voldoen aan het Programma van eisen. Te denken is aan controle van KvK gegevens, het klachtenreglement, vakbekwaamheid van personeel, financiële en economische draagkracht, het voeren van een deugdelijk en vertrouwelijk geheel van administratie, cliënt volgsysteem, etc..
 
Werkcontact heeft ook dit jaar deze audit weer succesvol doorlopen en voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen. Daarmee mag Werkcontact ook komend jaar weer reïntegratietrajecten voor het UWV blijven uitvoeren.
 
17 mei 2007: Werkcontact breidt bedrijfsactiviteiten uit met uitzenden. 
Werkcontact, specialist op het gebied van outplacement, re-integratie en werving & selectie, heeft met ingang van 1 mei 2007 en in samenwerking met twee partners, haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met het uitzenden van flexibel personeel op uitzendbasis.
 
Onder de naam Werkcontact Uitzendbureau zullen diensten worden aangeboden op het gebied van uitzenden, detacheren en pay-roll. Deze diensten staan geheel los van onze outplacement- en re-integratie-activiteiten.
 
Daar waar Werkcontact Outplacement & Re-integratie zich altijd richt op bemiddeling in vaste banen, is Werkcontact Uitzendbureau vooral actief op de markt van tijdelijke banen.
 
Deze dienst wordt vooralsnog alleen aangeboden in de regio's Den Haag en Rotterdam.
 
15 April 2007: Werkcontact zoekt samenwerkingspartners.
Werkcontact is een reïntegratiebedrijf gespecialiseerd in reïntegratie 2e-spoor. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Gemeentelijke Sociale Diensten, UWV's en werkgevers in het Midden- en Kleinbedrijf (outplacement).
 
Wegens uitbreiding zijn wij voor de regio’s Utrecht, Noord-Holland, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Noord-Brabant en Zeeland op zoek naar gedreven samenwerkingspartners.
 
  
Kandidaat- of bureauprofiel:
 
- Woonachtig in één van de bovengenoemde regio’s
- (Ruime) ervaring als reïntegratieconsulent of arbeidsbemiddelaar
- Commercieel- en klantgericht
- HBO werk- & denkniveau
- Enthousiast, ondernemend en stressbestendig
- Ervaring met interviewtechnieken
- Goede luistervaardigheden
- Doorzettingsvermogen
- Daadkracht 
- Sterke persoonlijkheid (zelfvertrouwen)
- Goede contactuele eigenschappen
- Analytisch vermogen
- Inlevingsvermogen
- Communicatieve en coachende vaardigheden
- Diplomatieke, analytische manier van communiceren
  
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Herni, bereikbaar onder 070-345 77 63.  
 
23 december 2006: Werkcontact wenst al haar relaties fijne feestdagen en een goed 2007.
Het kantoor van Werkcontact is tussen Kerst en Oud & Nieuw tussen 09.00 uur en 19.00 uur geopend.
 
3 december 2006: "Werkcontact heeft een groot netwerk van werkgevers waaronder veel allochtone ondernemers."
In de door het Instituut voor Taalonderzoek en Taalonderwijs Anderstaligen (ITTA) en het CWI uitgegeven Nieuwsbrief Taal & Arbeidsmarkt wordt nader ingegaan op een onderzoek naar het specialisme ‘allochtonen’ van reïntegratiebedrijven. Werkcontact wordt daarin ook genoemd: 

“Werkcontact is actief in tien plaatsen in de regio Den Haag en heeft een groot netwerk van werkgevers, waaronder veel allochtone ondernemers. Het bedrijf richt zich veelal op het midden en kleinbedrijf, want daar zijn veel allochtone ondernemers. Het blijkt vaak makkelijker om allochtone klanten in deze wat kleinere bedrijven te plaatsen.”

 
22 september 2006: Nieuwe huisstijl Werkcontact.
Vanaf 1 oktober 2006 heeft Werkcontact een nieuwe huisstijl. Onze activiteiten breiden zich steeds verder uit. We doen meer verschillende dingen, voor een steeds groter wordende klantenkring. Onze huisstijl moet daarin meegroeien, zo vonden we bij Werkcontact. Ons logo is vereenvoudigd en er is gekozen voor milieuvriendelijk BIOTOP papier. Dit is houtvrij, minder milieubelastend door een chloorvrije productie en zonder toevoegingen van optische witmakers of kleurpigmenten. Werkcontact is voorstander van zorgvuldig en bewust papiergebruik en wil op die manier een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Tegelijk met onze nieuwe huisstijl, hebben we een flink aantal nieuwe pagina’s en functionaliteiten aan onze website(s) toegevoegd. Kortom, Werkcontact is weer helemaal klaar voor de toekomst.
 
1 september 2006: Nieuwe ICT-opleidingen bij Werkcontact.
In samenwerking met een gerenomeerd ICT-opleidingsinstituut biedt Werkcontact verschillende computeropleidingen aan voor zowel beginners, gevorderden als specialisten, waaronder het complete officiële opleidingsprogramma voor de producten van o.a. Microsoft (zoals MS Office, MCDST, Helpdesk technician, MCSE, MCSD, SQL), Citrix, Cisco (CCNA), Java, ITIL, PRINCE2, Data modulering en Design, Webdesign en Grafische pakketten. Voor de trainingen wordt het officiële cursusmateriaal van de softwareleveranciers gebruikt. Voor de andere trainingen is het cursusmateriaal ontwikkeld door hun eigen productspecialisten en officieel gecertificeerde trainers.
 


 


wij gaan uit van mogelijkheden en niet van beperkingen