Heeft u een vacature die nog niet definitief kan worden ingevuld, zwangerschapsverlof of een langdurig zieke collega. Dat vraagt om tijdelijke inzet van een uitzendkracht met kennis van zaken. Iemand die naadloos past in het profiel van de functie.

Werkcontact besteedt veel aandacht en zorg aan de selectie. Hierbij worden behalve aspecten als opleiding, ervaring en specifieke kennis ook aspecten als flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en houding meegewogen. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze medewerkers. Wij investeren in onze medewerkers in het belang van uw organisatie om een zo gunstig mogelijke verhouding te krijgen van kwaliteit en kwantiteit ten opzichte van onze tariefstelling. Daar waar andere uitzendbureaus werken met hoge omrekeningsfactoren (die beginnen bij 2,2 en zelfs oplopen tot 3,5), werken wij met een standaard omrekeningsfactor van 2,0).

Op deze wijze realiseren wij succesvolle afronding van opdrachten en mogen we ons verheugen in een vaste en groeiende klantenkring.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u bellen met

070 - 345 77 63, ons een e-mail sturen of hier klikken als u wilt dat wij contact met u opnemen.

 

Het aanmelden van uw vacature is kosteloos en geheel vrijblijvend.


Klik hier voor het informatieformulier.

Ik zoek een uitzendkracht